ΔΟΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

Τα γραφεία της Εταιρίας βρίσκονται στην οδό Σκύρου 4, έναντι της Λεωφόρου Μεσογείων στο εμπορικά αναπτυσσόμενο προάστιο της ΑγίαςΠαρασκευής, δίπλα στην Αττική Οδό. Οι οδικές αποστάσεις από κύρια μεταφορικά κέντρα είναι ως κάτωθι:Σιδηροδρομικοί Σταθμοί Αθηνών: 15 χλμ.Λιμένας Πειραιά: 22 χλμ.Αεροδρόμιο Σπάτων: 12 χλμ.

Το Λογιστήριο της Εταιρίας βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή. Τα χρηματοοικονομικά στοιχεία και τα στοιχεία προσωπικού επεξεργάζονται εκεί.

Το προσωπικό Εργοταξίου δραστηριοποιείται στα Εργοτάξια όπου εκτελούνται οι Υπεργολαβικές εργασίες εντός ή εκτός του γεωγραφικούχώρου της Αττικής. Οι μονάδες εξοπλίζονται σε συνεχή βάση με κατάλληλο προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και λειτουργούν σε ημερήσια βάσηυπό την εποπτεία των διοικητικών υπευθύνων της Εταιρίας.

Με σκοπό την μέγιστη παραγωγικότητα, τα Γραφεία και τα Εργοτάξια βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία βάσει γνωστοποιημένων διαδικασιών σχετικών με την ροή πληροφοριών, επιμετρήσεων, παραγγελιών υλικών, διαχείρισης προσωπικού κλπ. υπό την εποπτεία υπευθύνων με πολύχρονη παρουσία.

Τέλος, η Εταιρία διαθέτει επαρκή μηχανολογικό εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένων   φορτηγών οχημάτων διαφόρων τύπων,  αυτοκινούμενων γερανών (παπαγάλων) και  ανυψούμενων κινητών εργοεξεδρών για διάφορα ύψη εργασίας.

 

 

Please publish modules in offcanvas position.